Kedy je potrebný kurz potápania?

Kedy je potrebný kurz potápania?

Chcete cetovať po rozličných destináciach,štátoch objavovať nové končiny,svetadiely?

Práve pre vás a vašu zvedavosť sú určené kurzy potápania. Nie je to ťažké urobiť si kurz, naučiť sa správnym návykom a postupom. Ale vy to musíte chciet a v tom je problém!

Všade vo svete chcú od vás zákazníkov, aby ste boli certifikovaný potápači, inak vás do vody a pod vodu nepustia. Je to vlastne vstupenka do Divecentier, lomov,riek,morí,oceánov.

Potom už iba chcieť v danej lokalite- dovolenke niečo vidieť,zažiť,objaviť ....

Čím viac certifikácii máte, tým viac sa vám otvárajú dvere do tajomného sveta pod vodou-špecializačné kurzy, ktoré potrebujete, aby ste vedeli reagovať v presne danej lokalite na riziká, doporučenia, prúdy a iné nebezpečenstvá s potápaním spojené. Ale tým to nekončí certifikovaný potápač si v letoviskách v divecentrách môže požičať potrebnú výstroj, naplniť flaše, zapájať sa do výskunmých projektov a potápať na lokalitách s príslušnou cetrifikáciou. Tak neváhajte a urobte si kurz potápania ešte pred dovolenkou. Robím kurzy celoročne nie sme limitovaný sezonou ani ničím iným. Kedy sa prihlásite sa po dohode v danom termíne kurz uskutoční. Tak neotálajte a vyskúšajte moje dlhoročné skúsenosti a prax.